Προστατευόμενοι καρχαρίες και σαλάχια καταλήγουν στο πιάτο του καταναλωτή ως γαλέος

Προστατευόμενοι καρχαρίες και σαλάχια καταλήγουν στο πιάτο του καταναλωτή ως γαλέος
Προστατευόμενοι καρχαρίες και σαλάχια «βαφτίζονται» και πωλούνται με ταμπέλες όπως «ρίνα», «γαλέος», «γλαύκος» και «βάτος», για να προσελκύσουν τους καταναλωτές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν την προέλευση τους. Επιπλέον, σε ορισμένα από τα είδη καρχαριών, σύμφωνα με έρευνες, τα επίπεδα των βαρέων μετάλλων υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια.

* Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά εδώ